jump to navigation

ZaKe’s Security Blog Hakkında… Ağustos 24, 2006

Posted by zakessecurityblog in genel.
trackback

Öncelikle bilmeniz gereken şey ZaKe’s Security Blog(ZSB) bilinen diğer blogların aksine “günlük” şeklinde hazırlanmadı.ZaKe’s Security Blog(ZSB) adından da anlaşılacağı gibi “bilgi güvenliği” ni baz alarak yola çıkmış bir oluşum olma niteliği taşıyor.

Ayrıca belirtmeliyim bu blogun diğer bloglardan farklı olarak bir diğer özelliği ise her anlatımın her detayın kısacası her “kelimenin” bana ait olması.Burada gördüğünüz anlatımları,makaleleri,deneme yazılarını,gezi yazılarını başka bir platformda göremezsiniz.Görseniz bile bu blogdan yani ZSB servisinden alıntı yapılmıştır.Eğer farklı platformlarda yazılarımı yayınlarsam mutlaka altlarına blogumdan alındığını yazarım ve kendi ismimle giriş yaptığımda mutlaka fark edersiniz.Ayrıca yine belirtmeliyim alacağınız her kesitte her yazıda ve her makalede ana kaynağın adresini yani ZSB servisini belirtmeyi unutmayın.

ZaKe’s Security Blog “Bilgi ve Bilgisayar Güvenliği” hakkında herkesim kullanıcının bilgilenmesi ve bilinçlenmesi amacıyla kurulan bir servistir.Bireylerin reelde ve sanalda gelişmesini amaçlayan bir blog özelliği taşır. “Forum Temeli” olarak oluşturulduğundan dolayı ciddi bir blogdur.

Burada okuduğunuz yazılar “belirli bir saygı düzeyine uygun” olarak yazılmıştır.Yazılan yorumlarda da aynı saygı düzeyi korunacaktır.Aksi takdirde Blog Kuralları’nda belirtildiği gibi yorumlarınız dikkate alınmaz.

ZaKe’s Security Blog ile ilgili her tür şikayetinizi yazılarda gördüğünüz herhangi bir yanlışlığı lütfen

mailime bildiriniz.

splass-sluggy@hotmail.com

ZaKe’s Security Blog’da hoş vakit geçirmeniz dileğiyle…

Yazan : ZaKe

Yorumlar»

1. Kommix - Ağustos 25, 2006

Yeni blog’un hayırlı olsun. Birkaç önerim var, eğer uygulamayı düşünürsen eminim yararlı olacak.

– Tüm yazılarını kalınla yazma, kalınlaştırman gereken yerlerde bir şey yapamazsın ve aynı zamanda şu anda gözü çok rahatsız ediyor.
– Blogcu’da da söylemiştim ama dikkate almadın, koyu renkte bir güvenlik blog’u olmaz .Ciddiyim, bu renkte devame edersen blog’unu görenler hack blog’u diye düşünürler.
– Anasayfanı olabildiğince kısa tut, WordPress’in muhteşem “More…” özelliğini keşfet. Bu özellik, tüm post’ları görüntülerken yazının istediğin kısımdan itibaren göstermez, kalıcı bağlantısına (permalink) tıklarsan yazının tümü görüntülenir. Bu hem anasayfanın daha kolay yüklenmesini sağlar, hem de daha çok hit getirir. Gerekmedikçe kullanma ama, yazı tek paragrafı geçerse kullan.


Yorum bırakın